06.10.2016

Aydın İl Müftülüğü tarafından Hafızlık Merasimi Yapıldı

Aydın Bölge Yatılı Kur'an Kursunda eğitimlerini tamamlayan hafızlar için İlimiz Müftülüğü'nce 05 Ekim 2016 Çarşamba günü saat 20.00'da İl Müftülüğü Konferans salonunda hafızlık merasimi düzenlendi. Hafızlık merasimine başta Aydın Valisi Ömer Faruk KOÇAK olmak üzere resmi kurum amirleri, hafızlığı tamamlayan hafızların aileleri ve vatandaşlar katıldı. Hafızlık merasimi Aydın İl Müftüsü Ömer KOCAOĞUL'un açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra Aydın Valisi Ömer Faruk KOÇAK tarafından bir konuşma yapıldı.  Süleymaniye Camii İmam-Hatibi Hafız Ekrem NALBAT'ın Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra eğitimlerini tamamlayan hafızlar tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Aydın İl Müftüsü Ömer KOCAOĞUL tarafından yapılan duadan sonra hafızlara hafızlık belgeleri verildi. Ödül takdiminden sonra program sona erdi.