07.10.2016

2016 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Konferansı

2016 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlimiz Müftülüğü'nce 07.10.2016 Cuma günü saat 14.30'da ilimiz ve ilçelerinde görevli bulunan İlçe Müftüleri, Vaizler, Şube Müdürleri, İmam-Hatipler, Müezzin-Kayyımlar ve Kur'an Kursu Öğreticilerine yönelik "Cami ve Kitap" konulu konferans düzenlendi. Konferans İlimiz Müftüsü Ömer KOCAOĞUL'un açılış konuşmasıyla başladı. İstanbul Fatih Nuruosmaniye Camii İmam-Hatibi Fatih KAYA'nın Kur'an tilavetinden sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet ÜNAL tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftasının bu yılki konusu olan "Cami ve Kitap" konulu konferans verildi. Konferans İlimiz Müftüsü Ömer KOCAOĞUL'un  İstanbul Fatih Nuruosmaniye Camii İmam-Hatibi Fatih KAYA ve Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet ÜNAL'a buket takdimiyle sona erdi.