10.11.2016

9. Avrasya İslam Şurası Sonuç Bildirgesini Değerlendirme Toplantısı

9 Kasım 2016 tarihinde Müftülüğümüz Külliye Konferans Salonunda, 11-14 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul’da Diyanet İşleri Başkanlığının ev sahipliğinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen 9. Avrasya İslam Şurası Sonuç Bildirgesi’nin değerlendirilmesi ve fikir alış-verişinde bulunulması amacıyla ilimizde faaliyet gösteren STK temsilcilerine yönelik bir değerlendirme programı yapıldı.

Müftülüğümüz Şube Müdürü Halil İbrahim ULUDAĞ’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Müftü Ömer KOCAOĞUL: 28 Kasım 2016 tarihinde Adana’da yapılacak olan İl Müftüler toplantısında görüşülecek konulardan birisi de son zamanlarda ülkemizin yaşadığı sıkıntılara yönelik olacaktır. Bu toplantının çok önemli olduğunu, sizlerin burada belirteceği istek ve görüşlerinizin Adana’da yapılacak olan İl Müftüler toplantısına ışık tutacağı kanaatindeyim, bu vesileyle katılımlarınızdan ve değerli görüşlerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi arz ederimdedi.

Program, 9. Avrasya İslam Şurası Sonuç Bildirgesine ait maddelerin okunması ve bu maddeler üzerinde katılımcılar tarafından değerlendirmede bulunulmasıyla sona erdi.