27.04.2017

HAC HAZIRLIK KURSLARI BAŞLIYOR

Ömürlerinde bir defa yaşayacakları hac yolculuğuna vatandaşlarımızı hazırlamak, gerekli eğitim ve rehberliği sunmak, bu yolculuğu hayatlarında manevi bir milat haline dönüştürmek ve hac organizasyonlarımızda karşılaşılan problemleri en aza indirebilmek için Müftülüğümüzce 16-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında hac hazırlık kursları düzenlenecektir.

Bu itibarla, kursun ilk günü olan 16 Mayıs 2017 Salı günü Aydın il genelindeki tüm Hacı adaylarımıza yönelik olup; 17 ve 18 Mayıs 2017 günleri düzenlenecek olan hac hazırlık kursları da sadece Efeler merkez ilçemizdeki Hacı adaylarımıza yönelik olacaktır.

Tüm Hacı adaylarımızın kurslara katılımını bekleriz.

Ayrıca Hac kesin kayıt esnasında Kur’an-ı Kerim öğrenmek istediğini belirten Hacı adaylarımızın isimleri de meskûn bulundukları İlçelerdeki Müftülüklere bildirilmiş olup söz konusu Kur’an-ı Kerim eğitimini bu İlçe Müftülükleri aracılığıyla alabileceklerdir.