18.10.2018

“UNUTULAN DEĞERLERLE DEĞERLENELİM” ADLI PROJEMİZİN EĞİTİM EKİBİ TOPLANTISI

Aydın Müftülüğü Toplantı Salonu’nda, 18.10.2018 tarihinde saat 14:00’te “Unutulan Değerlerle Değerlenelim” adlı ikinci projemizin  Eğitim Kadrosu Ekibiyle bir toplantı yapıldı.

Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ başkanlık etti. Eğitim  ekibimizde; ADRB KOORDİNATÖRÜ Fatıma EKİZ, ADRB Vaizi Nazife ATAY, Eğitim Uzmanı    Ayşe TORLAK, Din Hizmetleri Uzmanı Sezgin YOĞUN ve İl Vaizi İbrahim DURMAZ bulunmaktadır.

Projemiz Kuran Kurslarına devam eden kursiyerlere yönelik haftada birer gün olmak üzere merkezi beş ayrı kursta ve 4-6 Yaş Kur’an Kursu velilerine yönelik olarak beş ayrı seminer konusu şeklinde işlenecektir. İşlenecek konular Kur’an ve Sünnet Bağlamında Aile İçi İletişim, Medya ve Toplum, Medya ve Çocuk, Medya Etiği ve Toplum Ahlakı gibi konulardadır. Bu eğitimler sırasında belirlenen her bir konuda Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde görevli alan uzmanlarından destek alınacaktır.