20.12.2016

"Halep’te İnsanlık Ölmesin" Yardım Kampanyası

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı öncülüğünde gerçekleştirilen ve bazı sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği Halep’teki mazlumlar ve mağdurlar için “Halep’te İnsanlık Ölmesin” sloganıyla başlatılan kampanyaya Aydın İl Müftülüğü olarak bir nebze de olsa destek vermek istedik.

Bu itibarla aşağıda belirtilen hesap numaralarına hayırsever vatandaşlarımız istedikleri miktarlarda para yatırabilirler. Ayrıca kampanyaya nakdi olarak elden yardım etmek isteyen vatandaşlarımız da Cami görevlilerine, Kur’an Kursu öğreticilerine ya da İl-İlçe Müftülüklerine gelerek makbuz karşılığında yardım edebilirler.

İl Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesi olarak yardım kampanyamız 04 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecektir.

Elden nakdi yardım miktarları:

1 battaniye için 25 TL

50 kg bir çuval un için 55 TL

Gıda yardım paketi için 50 TL

Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesi

HALEP’TE İNSANLIK ÖLMESİN

Yardım Kampanyası Hesap Numaraları

BANKA

ŞUBE

IBAN NO

T.C. ZİRAAT BANKASI

AYDIN ŞUBESİ

TR 55 0001 0000 3300 0019 7568 23

TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI

AYDIN ŞUBESİ

TR 85 0001 5001 5800 7305 4147 02

Ayrıca bu kampanyamıza yönelik 21 Aralık 2016 tarihinde İl Müftülüğü konferans salonunda İl genelinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla bir toplantı yapıldı. Toplantıda söz alan temsilciler İl Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu kampanyaya ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini belirterek yapılan toplantıda alınan kararlara azami ölçüde Aydınlı vatandaşlarımızın da katılımını sağlayacaklarını ifade ettiler.