14.07.2017

15 Temmuz Şehitlerimiz ve Tüm Şehitlerimiz Öğrencilerimiz Tarafından Anıldı

Aydın’da il genelinde bugün tüm yaz Kur’an Kurslarımızda, öğrencilerimiz tarafından, düzenlenen etkinliklerle 15 Temmuz şehitlerini anıldı.

İl Müftüsü Ömer KOCAOĞUL, Efeler Müftüsü Salih AKCAN ile birlikte Efeler İlçesi Emir Sultan Camiinde düzenlenen programa katıldı.

Şehitlerimizi anma programının hem Türkiye hem de Aydın için farklı bir anlam ifade ettiğini belirten Müftü Ömer KOCAOĞUL, "Bizler 15 Temmuz’u unutmadık ve unutturmayacağız. Bütün şehitlerimizi, özellikle 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Siz kıymetli çocuklarımızın Kur’an-ı Kerim’i iyi öğrenmeleri ve iyi anlamaları ülkemizin geleceği açısından çok çok önemlidir. Ülkemiz, sizin gibi pırıl pırıl gençlerimiz, çocuklarımız sayesinde bize ümit bağlayan coğrafyaların umudu olmaya devam edecektir. Sizlerden istirhamımız şudur: Kur’an’ı, peygamberi, dininizi iyi öğrenmeniz. Bu bizim için en büyük bahtiyarlık olacaktır. İnşallah sizler de hocalarımızın davet ettiği okullara, camilere giderek gereğini yapıyorsunuz" diye konuştu.