16.02.2018

GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI’NDAN PROJE EĞİTİMİ SEMİNERİ

Kısa adı GEKA olan Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın 12-13 Şubat 2018 tarihlerinde Aydın Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda 09.00-17.00 saatleri arasında düzenlediği “Proje Döngüsü Eğitimi (PCM)” başlıklı 2018 Proje Teklif Çağrısı “Kültür Turizminin Geliştirilmesi” ve “Kooperatif ve Birliklerin Geliştirilmesi” konulu iki kategoride eğitimler yapılmıştır. Bu eğitimler teknik bilgilerin yanında eğitsel atölye çalışması şeklinde devam etmiştir. İki gün süren eğitim Eğitmen Petek ÜZÜLMEZ tarafından verilmiştir.

Programa farklı kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra, Aydın İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ, Eğitim Uzmanı Ayşe Torlak, ADRB Vaizi Fatıma EKİZ ile Nazilli İlçe Müftülüğünden Kur’an Kursu Öğreticileri Zekiye KAHYAOĞLU, Feyza Kaya TOB ve Şule ERSÖZ katılmışlardır.