17.04.2018

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

17.04.2018 tarihinde, Aydın Efeler ilçe merkezinde görev yapan din görevlilerine yönelik olarak, Aydın İl Müftülüğü Ömer Kocaoğul Konferans salonunda, saat 10:00-12:00 saatleri arasında, İl Müftülüğü ile İl Sağlık Müdürlüğünün organize ettiği, Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Semineri yapıldı. Seminer öncesinde, Aydın İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü, İl vaizi İbrahim Durmaz, Müftülüğümüzün Bağımlılıkla Mücadele faaliyetleri hakkında kısaca bilgi verdi. Seminere katılan İl Sağlık Müdürlüğü Personeli, şu konularda bilgilendirme yapmışlardır:

Hekim Ömür Burak DIGÜZEL

Uyuşturucu Madde ve Alkol Bağımlılığı

Çocuk Gelişimcisi Y. Tomris SALMAN ERDEN                                    Tütün ve Sigara Bağımlılığı

Hemşire Fatma DARTAR                                                                          Kumar Bağımlığı

Psikolog Hüseyin Ufuk                                                                         Teknoloji Bağımlılığı