01.06.2018

AYDIN MÜFTÜLÜĞÜ VE DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI İRŞAD EKİBİNDEN KURUM ZİYARETLERİ

31 Mayıs 2018 Perşembe günü, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yıl ülke çapında Ramazan-ı Şerif münasebetiyle “Ramazan Buluşmaları Programları” çerçevesinde yapılacak program ve etkinlikler için Aydın’a gelen Başkanlık Vaizi Şaban İŞLEK, Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı Ahmet ASLANTAŞ, Aydın İl Müftülüğü Müftü Yardımcıları ve Daire personeline ayrı ayrı ziyaretlerde bulundu.

Başkanlık Vaizi Şaban İŞLEK, Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı Ahmet ASLANTAŞ ve Aydın İl Müftüsü Ercan AKSU ve Daire personelinden oluşan ekip, Aydın İmam Hatip Lisesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi ve idarecilerle görüştü.

Ardından aynı ekip, Gülistan Yatılı Kız Kur’an Kursu’nu ziyaret edip, hafızlık yapan öğrenciler ve dernek yetkilileriyle bir araya gelerek onların Ramazanlarını kutladı. Öğrencilere derslerinde başarılar dileyip geleceğe yönelik tavsiyelerde bulundu.