25.09.2018

Aydın Müftülüğü’nde Dini Yayınlar Tanıtım Toplantısı

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Dini Yayınlar Tanıtım Semineri Aydın Müftülüğünde gerçekleştirildi.

Program, 24.09.2018 tarihinde İl Müftülüğü Müftü Ömer Kocaoğul Konferans Salonunda saat 09:30’da başlayan program, Ramazan Paşa Camii Müezzin-Kayyımı Maksut YELKEN tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sunuculuğunu İl Müftü Yardımcısı Uğur KOCABAŞ'ın yaptığı programa İl Müftüsü Ercan AKSU, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, İl Müftü Yardımcıları, Vaizler, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörleri, Manevi Rehberlik Uzmanları,  Eğitim ve Din Hizmetleri Uzmanları, Kur’an Kursu Öğreticileri, İmam-Hatipler, Müezzin-Kayyımlardan oluşan 130 görevli katıldı.

İl Müftüsü Ercan AKSU, açış ve selamlama konuşmasında, ülkemizin en ücra köşesinde görev yapan tek kurumun Diyanet personeli olduğunu, insanlarımızı dini konularda aydınlatma sorumluluğumuzun ağır olduğu günümüzde tebliğ noktasında basılı görsel ve işitsel yayınların etkisinin çok büyük olduğunu ifade etti.

Daha sonra toplantı, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletme Müdürü Bünyamin KAHRAMAN'ın sunumuyla devam etti. Sayın KAHRAMAN, sunumunda Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yayın politikaları,  yazılı ve görsel yayınlar, Diyanet TV’nin yeni yüzü ile başladığı programlar hakkında sunum yaptı.

Programa katılan görevlilerin programlar, basılı ve görsel yayınlar ile ilgili dilek ve temennilerini dinleyen KAHRAMAN Müftülük camiasına teşekkür etti.