25.09.2018

Aydın Müftülüğü’nde Gençlik Koordinatörleri İstişare Toplantısı

Aydın İl Müftülüğü tarafından 24.09.2018 tarihinde İl Müftülüğü Toplantı Salonunda saat 14:30 da Müftü Yardımcısı Mehmet ASLAN başkanlığında yaklaşık yirmi beş personelin katıldığı, İl ve İlçe Gençlik Koordinatörleri İstişare Toplantısı yapıldı. Üniversite öğrencilerine yönelik Umre Ödüllü Mevlidi Nebi Yarışması özel gündemiyle yapılan toplantıda yarışmanın duyurulması, kayıt işlemlerinde öğrencilere destek verilmesi, kaynak kitapların temininde kolaylık sağlanması, kampüslerde stant açılması gibi pek çok konuya temas edildi.

Ayrıca Aralık ayı sonuna kadar yapılacak faaliyetlerin planlanması, raporlanması, DHYS sistemine girilmesi ve Müftülüklere bildirilmesi hususunda bilgilendirme yapıldı.

Dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.