04.10.2018

AYDIN MÜFTÜLÜĞÜ A.D.R.B. HEYETİNDEN KURUM ZİYARETİ VE A.D.R.B. PROJE TANITIMI

Aydın İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Heyeti tarafından 09.10.2018 tarihinde saat 15:00 ’da Aydın Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ile Aydın Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ziyaret edildi.

Ziyarete İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Fatıma EKİZ ve Eğitim Uzmanı Ayşe Torlak katıldı.

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkez’inde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Arif KARAKUL ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi BOZÇELİK, Sosyal Hizmet Uzmanı Cana Dede ve Psikolog Gamze ÖZTÜRK ile görüşüldü.

Aydın Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ tarafından hazırlanan “İlim ve Hikmetin İzinde Aydınlık Geleceğe” adlı Proje tanıtıldı. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk evlerinde çalışan kırk beş civarında Bay ve Bayan Ev Bakım personeline verilecek proje konuları, eğitimlerin hangi gün ve saatlerde ve nerede verileceği gibi konularda istişare edildi.

Ziyaret, kurumlar arasında sonraki aşamalarda yapılacak çalışmalarla ilgili fikir teatisiyle birlikte, dilek ve temennilerle sona erdi.