02.03.2017

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu İstişare Ve Tecrübe Paylaşımı Toplantısı

01.03.2017 Tarihi’nde Aydın İl ve İlçelerinin Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlileriyle İl Müftülüğü Toplantı salonunda bir araya gelinerek istişare ve tecrübe paylaşımı toplantısı yapılmıştır. Din Hizmetleri ve Eğitimi Hizmetlerinden Sorumlu İl Müftü Yardımcısı Mehmet ASLAN Başkanlığında gündemle yapılan toplantıya İlçelerde görevli 35 personel katılmıştır. Açılış ve yoklamayla başlayan toplantı İl Müftü Yardımcısı Mehmet ASLAN’IN konuşmasıyla devam etmiştir. İl ADRB Koordinatörü Ayşe TORLAK ve ADRB Vaizi Büşra Nur SEVİNÇ Büroların genel işleyişi, yapılanlar ve yapılması gerekenler noktasında bilgi vermiştir. İlçe ADRB Temsilcilerinin Bürolarında yaptıkları faaliyetler ve yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi alınarak görüş alış verişinde bulunulmuştur. Özellikle il genelinde baş gösteren “bağımlılık, alkol kullanımı, erken yaşta evlilikler ve boşanmalar hususunda alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar istişare edilmiştir. Dilek ve temennilerle toplantı sona ermiştir.