07.11.2017

Müftülük Turnuvasının Şampiyonu Nazilli İlçe Müftülüğü Oldu

Bu yıl İlimiz Müftüsü Ömer Kocaoğul adına düzenlenen futbol turnuvasında Nazilli İlçe Müftülüğü futbol takımı, final maçında Efeler İl Müftülüğü futbol takımını penaltı atışları sonucunda 4-3 yenerek şampiyon oldu. Turnuvada Çine İlçe Müftülüğü futbol takımını 6-1 mağlup eden Bozdoğan İlçe Müftülüğü futbol takımı ise üçüncü oldu.

İlimiz Müftüsü Ömer Kocaoğul turnuvada ilk üç sırayı elde eden takımlara kupalarını verdi. Kupa seramonisi öncesi İlimiz Müftüsü Ömer Kocaoğul’a plaket ve üzerinde ismi yazılan forma hediye edildi.

Turnuva sorumlusu din görevlisi Mustafa Çat, İlimiz Müftüsü Ömer Kocaoğul’un din görevlilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendisine teşekkür etti. İlimiz Müftüsü Ömer Kocaoğul ise, “Bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın benim adıma düzenlenmesi ayrıca benim için bir mutluluk kaynağıdır. Bundan sonraki çalışmalarınızda size başarılar diliyorum” dedi.