06.06.2018

KUR'AN ZİYAFETİ

Diyanet İşleri Başkanlığı, Mushafları İnceleme ve Kraat Kurulu’nun düzenlemiş olduğu Uluslararası Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasında dereceye giren ve Ülkemizin meşhur okuyucularından oluşan gurup, 03.06.2018 Pazar günü İlimizde “Kur’an Ziyafeti Program’ı” düzenledi.

Öğle namazında Nazilli Koca Camide başlayan program teravih namazında Aydının en büyük camisi olan Yavuz Sultan Selim Caminde devam etti.

Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği Kur’an Ziyafetine, Fas'ta düzenlenen uluslararası Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında ülkemizi temsil ederek dünya 1.si olan Mushafları İnceleme ve Kraat Kurulu üyesi Yaşar Cuhadar’ ın yanı sıra Ahmet Bin Yusuf Al Azari, Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi Nebi Yaşar, Antalya Merkez Camii İmam Hatibi Mustafa Akbulut, okuyuşlarıyla cemaate Kur’an Ziyafeti çekti.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu tür programları sık sık yapmasını isteyen halkımız gelen hocalarımızla namaz çıkışı sohbet ederek onların maneviyatından faydalandılar.