15.08.2018

AYDIN İL MÜFTÜLÜĞÜ “AİLE DİNİ REHBERLİK BÜROSU” PROJE TOPLANTISI”

13.08.2018 Pazartesi günü saat 14:00 -16:30 saatleri arasında Aydın İl Müftülüğü Ömer Kocaoğul Toplantı Salonu’nda “Aile Dini Rehberlik Bürosu Proje Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantı, İl Müftüsü Ercan AKSU’nun  açış konuşmasıyla başladı.

Toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ, İl Vaizleri İbrahim DURMAZ, Kadir KÜÇÜK, Salih TÜRKMEN, Eğitim Uzmanı Ayşe TORLAK; Efeler ADRB Vaizi Fatıma EKİZ, Çine Vaizi Yahya OFŞİN, Nazilli, Karacasu Vaizi Fadime TÜRKA ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Toplantıda, Aydın İl Müftülüğü  Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ekibinin hazırlamış olduğu ‘’ İLİM VE HİKMETİN İZİNDE AYDINLIK GELECEĞE’’ adlı proje tanıtıldı. Diğer ilçelerde uygulanabilirliği  ve  daha başka hangi projelerin yapılabileceği hususunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Teklif ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.