26.05.2017

İLÇEMİZ KONUKLU MAHALLE CAMİİ İBADETE AÇILDI.

İlçemiz Konuklu Mahallesi Andız mevkiinde yapımı tamamlanan Camii Efeler Kaymakamı İzzettin SEVGİLİ, Efeler Belediye Başkanı Mesut ÖZAKCAN, Efeler Müftüsü Salih AKCAN, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Tahsin KOCAMAN Konuklu ve Andız Mahalle sakinlerinin katılımıyla ibadete açıldı.

İlçemiz Müftüsü Salih AKCAN açılış konuşmasında caminin yaklaşık 120.000 tl civarında mal olduğunu, dernek ve müftülük işbirliğiyle inşaatın tamamlandığını belirtti. Yardım ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Aynı şekilde Efeler Kaymakamı İzzettin SEVGİLİ ve Belediye Başkanı Mesut ÖZAKCAN Ramazan öncesi camisi olmayan bu mahallade açılışı gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler. Yardım ve katkıda bulunanlara teşekkür ettiler.