18.04.2017

NİSAN AYI PERSONEL TOPLANTISI

İlçemizdeki din hizmetleri ile idari iş ve işlemlerin daha verimli, koordineli yürütülmesi ve hizmet birliğinin sağlanması amacıyla İlimiz Müftülüğü Konferans Salonunda 18 Nisan 2017 Salı günü mutad personel toplantısı yapıldı. İlçe Müftümüz Salih AKCAN tarafından gündemde bulunan konular ile özellikle "Kutlu Doğum Haftası"nda gerçekleştirilecek  faaliyetler hakkında geniş bilgi verildi.

Daha sonra Emekli olan İlçemiz Hoca Ahmet Yesevi Camii Müezzin-Kayyımı Celal KABİL ile Kozdibi Camii İmam-Hatibi Mevlüt TEKTEK hocalarımız, personelimizle vedalaşmak üzere kürsüye davet edildi. İlçe Müftümüz Salih AKCAN kendilerine yapmış oldukları hizmet için teşekkür etti ve bundan sonraki yaşamlarında başarı dileklerinde bulunarak plaket takdim etti.

Toplantımıza teşrif eden İl Müftümüz Ömer KOCAOĞUL Beyefendi ise personelimizin "Kutlu DoğumHaftası"nı kutladı ve hafta münasebetiyle yapılacak çalışmalar hakkında personelimize bilgi verdi.

Personel toplantımız dilek ve temennilerle sona erdi.