13.11.2018

Gülistan Yatılı Kız Kur'an Kursu Yeni Binası Açılışı Yapıldı

İlçemiz Zeybek Mahallesi Işıklı Yolu mevkinde faaliyet veren İlçemiz Gülistan Yatılı Kız Kur'an Kursumuz, fiziki şartları ve imkanları daha iyi olan İlçemiz Mimar Sinan Mahallesi 2370 Sok. No: 4 adresinde bulunan hazineye ait 5 katlı yeni binasına taşındı. Adı geçen Kursumuzun 12 Kasım 2018 tarihinden itibaren yeni adresinde hizmet vermek üzere açılışı yapıldı.

Açılışa Aydın Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, Aydın İl Müftüsü Ercan Aksu, Efeler İlçe Müftüsü Salih Akcan, Gülistan Kur'an Kursu Yaptırma Yaşatma ve Öğrencilerini Koruma Derneği Üyeleri, Resmi Kurum Amirleri, Kur'an Kursu öğreticileri, Din Görevlileri, Müftülük Personeli, Öğrenciler ve bir çok vatandaş katıldı.

Emir Sultan Camii İmam-Hatibi Ahmet Vehbi Sezğin'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Protokol konuşmalarının ardından İl Müftüsü Ercan Aksu'nun yaptığı dua ile kursumuzun açılışı yapıldı. Heyet binayı gezdi. Aydın Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger'in öğrencilerle sohbeti ardından konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.