09.12.2019

Müftülüğümüzden Engelli Görevlilerimiz ve Ailerine Ziyaret

3 Aralık Dünya engelliler günü münasebetiyle İlçe Müftülüğümüzce Engelli Görevlilerimiz ve ailelerine ziyafetler gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz Harun Yılmaz, Vaiz Eyüp İslamoğlu ve Müftülük Şefi Selim Karayiğit tarafından ziyaretler gerçekleştirildi. Hocalarımız, böyle bir günde gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek: “Doğrusu bizler için sürpriz oldu. Çok duygulandık.” Diyerek teşekkür ettiler. İlçe Müftüsü Harun Yılmaz Ziyaretlerde müftülüğümüz görevlilerinin ve ailelerinin hâl hatırlarını sordu ve şunları söyledi;

"Görevlilerimiz sabır ve şükür ile imtihanlarına göğüs germekle birlikte vazifelerini de titizlikle yapmaktadırlar. Bizler de onların sıkıntılı zamanlarında onların yanında olacağımızı yaptığımız ziyaretle göstermiş olduk. Rabbim sabır ve mükâfatlarını artırsın. Dertlerine deva hastalarına şifa versin." dedi.

Bizler de hocalarımızın şahsında bütün engelli kardeşlerimize ve onların ailelerine sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyoruz.