18.04.2018

KURAN-I KERİM’İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

Kur’an Kurslarına katılımı arttırmak, Kur’an kurslarımızda okuyan öğrencilerimizi Kuran-ı Kerim’i usulüne göre okumaya teşvik etmek amacıyla il ve ilçelerdeki Kur’an kurslarımızda okuyan kız-erkek öğrenciler arasında birinci seçilenler için, Aydın İl Müftülüğünde  “Kuran-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması” yapıldı. 18 Nisan Çarşamba günü saat 09.30’da başlayan yarışma, İl Müftülüğü Müftü Ömer Kocaoğul Toplantı Salonu’nda yapıldı. Yarışma komisyonundaki jüride İl Müftü Yardımcıları Mehmet ASLAN, Enise ERKOÇ ve Hulusi KÖMÜRCÜOĞLU yer aldı.

“18 Yaş Altı Bay”, “18 yaş Altı Bayan” ve “18 Yaş Üstü Bayan” olmak üzere üç ayrı kategoride yapılan yarışmaya toplam yirmi bir öğrenci katıldı. Yarışma sonunda dereceye girenlerle birlikte tüm yarışmacılara hediyeler takdim edildi.