11.10.2018

AYDIN MÜFTÜLÜĞÜ KREDİ YURTLAR KURUMU MANEVİ DANIŞMANLAR TOPLANTISI

Aydın Müftülüğü Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında görev alan Manevi Danışmanlara yönelik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı, Din Hizmetlerinden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Mehmet Aslan’ın başkanlığında, 10 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 15.30 da, İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya KYK’larda yeni görev alan personelle göreve devam eden personel katıldı. Ayrıca İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ, ADRB Vaizi Fatıma EKİZ Eğitim Uzmanı Ayşe TORLAK toplantıya katıldılar.

Yeni dönemde yapılacak faaliyetlerle ilgili uygulama esasları, İl Müftü yardımcısı Mehmet ASLAN tarafından anlatıldı. İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ, Gençliğe Yönelik Din Hizmetinde izlenecek yol haritası, öne çıkan hususlar, yapılacak çalışmalar ve söz konusu kurumlarda denetim ve rehberliğin nasıl olacağını ifade etti.

Tecrübeli görevliler, İmam Hatip Muhammet AYDIN ve Kuran Kursu Öğreticisi Nihal ERDEM, görev alanları, genel işleyiş, dikkat edilecek hususlarla ilgili bilgiler verdiler. İl Müftülüğü ile olan resmi işleyiş, programların DHYS sistemine girilmesi, raporlanması ve bildirilmesi ile ilgili bilgiler Eğitim Uzmanı Ayşe TORLAK tarafından verildi.

Dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.