13.11.2018

AYDIN- EFELER İLÇESİNDE GÜLİSTAN YATILI KIZ KUR'AN KURSU’NUN AÇILIŞ PROGRAMI

Aydın Merkez Efeler ilçesi Zeybek Mahallesi Işıklı Yolu mevkiinde faaliyet veren Gülistan Yatılı Kız Kur'an Kursumuz, fiziki şartları ve imkânları daha iyi olan İlçemiz Mimar Sinan Mahallesi 2370 Sok. No: 4 adresinde bulunan hazineye ait 5 katlı yeni binasına taşındı. Adı geçen Kursumuzun 12 Kasım 2018 tarihinden itibaren yeni adresinde hizmet vermek üzere açılış programı yapıldı.

Açılışa Aydın Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, Aydın İl Müftüsü Ercan Aksu, Müftü Yardımcıları Hulusi KÖMÜRCÜOĞLU, Mehmet ASLAN, Enise ERKOÇ, Uğur KOCABAŞ, Efeler İlçe Müftüsü Salih Akcan, Gülistan Kur'an Kursu Yaptırma Yaşatma ve Öğrencilerini Koruma Derneği Üyeleri, Kur'an Kursu Öğreticileri, Din Görevlileri, Müftülük Personeli, öğrenciler ve birçok vatandaş katıldı.

Emir Sultan Camii İmam-Hatibi Ahmet Vehbi Sezgin’in Kur'an-ı Kerim tilaveti ve protokol konuşmalarının ardından İl Müftüsü Ercan Aksu'nun yaptığı dua ile kursumuzun açılışı yapıldı.

Heyet daha sonra binayı gezdi. Aydın Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger'in öğrencilerle sohbetinin ardından, konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.