11.11.2019

Aydın İl Müftülüğü Müftü Ömer Kocaoğul Konferans Salonunda Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle "Peygamberimiz ve Aile" Temalı Konferans Tertip edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile 08.11.2019 tarihleri arasında Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle ülke genelinde programlar düzenlenmektedir.
   Bu çerçevede İl Müftülüğü tarafından 09.11.2019 cumartesi günü saat:20.00 da İl Müftülüğü Müftü Ömer Kocaoğul Konferans Salonunda, konuşmacı olarak katılan Bursa İl Müftüsü İzani TURAN tarafından sunumu yapılan 'Peygamberimiz ve Aile' konulu konferansa, İl Valimiz Yavuz Selim KÖŞGER, İl Müftüsü Ercan AKSU, komşu İl Müftüleri, daire müdürleri, ilçe müftüleri, din görevlileri, din gönüllulerimiz ve peygamber aşığı halkımız iştirak etmiştir.
   Bursa İl Müftüsü Sn. İzani TURAN; Peygamberimiz Hz. Muhammed SAS'den örneklerle hayatımızın mihenk taşı olan aile konusunda sunumlarını gerçekleştirmiştir.