06.06.2016

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

İlçemiz Müftülüğünce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında  ‘’TOPLUMDA VE AİLEDE KADININ YERİ VE ÖNEMİ’’ konulu konferans Kaymakamımız Muhammed Sait BAYTOK, Belediye Başkanı Zafer SAVCI, İlçe Müftümüz Şevket BULUT, Aydın İl Müftülüğü Aile İrşad ve Rehberlik Bürosundan Din Hizmetleri Uzmanı Sezgin YOĞUN, Kur’an Kursu öğreticileri ve ilçemiz merkez ve mahallelerinden çok sayıda bayanların katılımıyla belediye düğün salonunda yapıldı.

Program kapsamında selamlama konuşması yapan Kaymakamımız Muhammed Sait BAYTOK, ‘’Cennet Anaların Ayakları Altındadır’’ Hadis-i Şerif ile Anneliğin önemini, kurtuluş savaşında annelerimizin cephede askerlerle beraber savaşa katıldığını, kadınların neleri başarabileceğini anlattı.

Günün anlam ve önemini belirten açılış konuşması İlçe Müftümüz Şevket BULUT tarafından yapıldı.

Program Kur'an-ı Kerim okunması, ilahiler ve Eğitim Uzmanı Sezgin YOĞUN' un konuşmasıyla sona erdi.