23.01.2018

AYDIN MÜFTÜLÜĞÜ AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU İSTİŞARE TOPLANTISI

Aydın İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ, yeni atanması ve ADRB’nin kendi görev alanında olması dolayısıyla Efeler İlçesinde ASPİM’e bağlı Çocuk evlerinde görev yapan personelle tanışma ve istişare toplantısı yaptı.

17.01.2017 Çarşamba günü Efeler İlçe Müftülüğü toplantı salonunda bir çok gündem başlığıyla yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ ‘un başkanlığında İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı Ayşe TORLAK, Din Hizmetleri Uzmanı Sezgin YOĞUN, ADRB  Vaizi Fatıma EKİZ ve 15 Çocuk  Evinde görev yapan 20 personel katılmıştır. Toplantı açılış ve yoklamanın ardından İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ ‘un  açış konuşmasıyla başladı.

TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR

1. Görevli personelin ders işleyişi, ders programları, defterlerin işlenmesi görüşüldü.
  2. Dezavantajlı çocukların barındığı evlerde dikkat edilmesi gereken hassasiyetler tekrar hatırlatıldı.
  3. Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırladığı yazılı ve görsel materyallerden istifade edilmesi söylendi ve görev alanı ile ilgili kitap tavsiyesi yapıldı.
  4. Yapılan derslerin DHYS sistemindeki sosyal hizmet sekmesi kullanılarak girilmesi söylendi.
  5. Personelin zor bir alanda özveriyle çalışması gerektiği hususunda da moral motivasyonunun yüksek olması gerektiğini vurgulayan Sayın ERKOÇ personele teşekkür etti.
  6. Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.