22.02.2018

MERKEZ GENÇLİK KOORDİNATÖRLERİ ve BAYAN PERSONELLE İSTİŞARE TOPLANTISI

Merkez Efeler Müftülüğü’nün Toplantı Salonu’nda 21 Şubat 2018 tarihinde saat 14.30’da Aydın İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ tarafından bir toplantı yapıldı. Kur’an Kursu Öğreticileri ve gönüllü çalışma grubunun iştirak ettiği bu toplantıya İl Gençlik Koordinatörü Eğitim Uzmanı Ayşe TORLAK, ADRB Vaizi Fatıma Ekiz, İl Gençlik Koordinatörü İmam-Hatip İbrahim GANİOĞLU ve İlçe Koordinatörü Kur’an Kursu Öğreticisi Zeynep ŞAŞKAN da katıldı.

Söz konusu toplantıda “Diyanet İşleri Başkanlığı Gençlik Yönergesi” madde madde istişare edildi. Yapılacak çalışmalarda gerekli yönlendirme ve tavsiyeler üzerinde duruldu. Tarihi camilerin gençlerle birlikte gezilmesi şeklinde “Kültür Ve Medeniyetle Buluşma Gezileri”, gerekli izinler alınarak “Şehir Meydanında Birlikte Kitap Okuma Etkinliği”; Gençlik merkezlerindeki “Okuma Salonlarının Zenginleştirilmesi” vb. faaliyetler ile “Bu hafta İyilik Adına Ne yaptın?” şeklinde söyleşilerin yapılması kararlaştırıldı.