14.03.2018

İNCİRLİOVA-ACARLARDA ve GERMENCİK’TE “ADALET ve HAKKANİYET BAĞLAMINDA KADIN” KONFERANSLARI

Aydın İl Müftülüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İNCİRLİOVA-ACARLAR Beldesinde 12 Mart 2018 tarihinde 10.30-12.00 saatleri arasında bir program düzenlendi. Acarlar Merkez Camiinde gerçekleştirilen programda İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ “Kitap ve Sünnet’te Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın” konulu konferans verdi. Konferansa Din Hizmetleri Uzmanı Sezgin YOĞUN Hoca Hanım da katıldı.

Söz konusu programa yaklaşık 45 kişi katıldı.

Aydın İl Müftülüğü tarafından yine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Germencik ilçesinde 14 Mart 2018 tarihinde bir konferans programı düzenlendi. 10.30-12.00 saatleri arasında Germencik Diyanet Gençlik Merkezinde düzenlenen programda Açış Konuşmasını İlçe Müftüsü Recep ÇALIŞKAN yaptı. İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ tarafından verilen “Kitap ve Sünnet’te Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın” konulu konferansa Din Hizmetleri Uzmanı Sezgin YOĞUN Hoca Hanım da katıldı.

Bu programa yaklaşık 110 kişi iştirak etti.