22.03.2018

AYDIN AİLE ve SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN “OTİZM SPEKTRUM FARKINDALIK EĞİTİMİ” SEMİNERLERİ

Aydın Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından İl Müftülüğü Müftü Ömer Kocaoğul Toplantı Salonu’nda 20 Mart 2018 tarihinde saat 10.00’da merkezde görevli Erkek Din Görevlilerine “Otizm Spektrum Farkındalık Eğitimi” semineri verildi. Aydın Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Engelli ve Yaşlı Hizmetleri biriminde görevli olan Psikolog Arzu ASLAN söz konusu seminerde sunumunu gerçekleştirdi. Aydın ASPİM’DEN Sosyolog Cansu SUNA ve Stajer Sosyal Hizmet Uzmanı Ali Deveci’nin de iştirak ettiği seminere yaklaşık 80 civarında erkek personel katıldı.

Yine Aydın Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından İl Müftülüğü Müftü Ömer Kocaoğul Toplantı Salonu’nda 21 Mart 2018 tarihinde saat 14.00’de merkezde görevli Bayan Din Görevlilerine “Otizm Spektrum Farkındalık Eğitimi” semineri verildi. Aydın Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Engelli ve Yaşlı Hizmetleri biriminde görevli olan Psikolog Arzu ASLAN bu seminerde sunumunu gerçekleştirdi. Seminere yaklaşık 50 civarında bayan personel katıldı.