05.06.2018

Etkili Hutbe Sunumu Bölge Yarışması

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Etkili Hutbe Sunumu Bölge Yarışması 03 Haziran 2018 tarihinde saat 09.00’da İlimiz Efeler İlçesi Külliye Camii’nde yapıldı.

Yarışmaya Külliye Camii İmam-Hatibi Servet YILMAZ’ın okuduğu Kur’an-ı Kerimle başlandı. Etkili Hutbe Sunumu Bölge Yarışması’nda Komisyon Başkanı Diyanet İşleri Başkanlığı Vaizi Şaban İŞLEK,  Komisyon Üyeleri İlimiz Müftüsü Ercan AKSU, İncirliova İlçe Müftüsü Fethullah UYDAŞ, İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Fahrettin DAĞ ve İmam-Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hüseyin COŞKUN, 10 İlden gelen din görevlisi yarışmacıların hutbe okuyuşlarını değerlendirdi. Etkili Hutbe Sunumu Bölge Yarışması’nda Antalya İli Finike İlçesi Çamlıbel Camii S.İmam-Hatibi Ensar ARSLAN birinci oldu, İlimiz Karacasu İlçesi Ballıpınar Camii S.İmam-Hatibi Abdullah GÖKCE ikinci oldu, Afyonkarahisar İli Şuhut İlçesi Efe Köyü Camii İmam-Hatibi Fatih KAVAK üçüncü oldu. Etkili Hutbe Sunumu Bölge Yarışması yarışmacılara hediye takdimi ile son buldu.