08.11.2018

TDV Çine Şubemizden Araç Satışı

TÜRKİYE DİYANET VAKFI ÇİNE ŞUBESİNDEN İLAN OLUNUR

Mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezine ait Çine Şubesine tahsisli 2006 Model Renault Megane II 1.6 Benzinli(LPG)Marka binek araç Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğünün İhale ve Satın Alma Talimatına göre satışı yapılacaktır.

Satış ihalesi 13.11.2018 Salı günü saat 14.00’te Çine İlçe Müftülüğü Makam odasında Türkiye Diyanet Vakfı Çine Şubesi İhale Komisyonunca yapılacaktır.

İhaleye katılmak isteyen istekliler tekliflerini Muhammen Bedelinin altında olmayacak şekilde  kapalı zarf içinde 13.11.2018 Salı günü saat 12:00’a kadar Türkiye Diyanet Vakfı Çine Şubesine (İlçe Müftülüğü Çine) elden bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

İhale hakkında detaylı bilgi ve İhale Teknik ve İdari Şartnamesi Türkiye Diyanet Vakfı Çine Şubesi Sekreterliğinden veya Çine İlçe Müftülüğünden temin edilebilecektir. Araç ise İlçe Müftülüğü oto garajında mesai saatleri içerisinde izin alınarak görülebilir. Halkımıza ve ilgilenenlere ilanen duyurulur.

İLAN OLUNUR 08.11.2018

MÜRACAAT İÇİN BELGELER EKTEDİR.