31.05.2024

Muzaffer Ayanoğlu 4-6 Yaş Kur’an Kursu Yılsonu Kapanış Programı.

İlçe Müftülüğümüze bağlı Muzaffer Ayanoğlu 4-6 Yaş Kur'an Kursunda eğitim gören öğrencilerimiz için "Kur'an'ı Kerim'e Geçiş ve Yılsonu Etkinliği" programı düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Murat BÜYÜKKÖSE İlçe Müftümüz Yahya OFŞİN ve kurum amirlerimiz katılım sağladılar. Program Saygı duruşu ardından İstiklâl Marşı'nın okunması ile başladı. Öğrencilerimizin okumuş olduğu Kur’an tilaveti ile devam etti. Programda konuşan İlçe Müftümüz Yahya OFŞİN, 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımızda yetişen çocuklarımızın ülkemizin geleceğinde çok önemli roller üstleneceğini, bu kurslarda alınan eğitimlerin çocuklarımıza hayatları boyunca fayda sağlayacağını belirtti. Program sonunda büyük emekler neticesinde kursumuzu bitiren öğrencilerimize belge takdimi ve hediyeler verildi. Programa öğrenci velilerimiz ve Çineli vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdiler.