06.06.2024

2024 Haziran ayı Mutad toplantısı Müftülük konferans salonunda tertip edildi.

2024 Haziran ayı Mutad toplantısı Müftülük konferans salonunda tertip edildi. Kur'an Kerim tilaveti ile başlayan programda İlçe Müftümüz Yahya OFŞİN gündem maddelerini personelimizle paylaştı. Akabinde İlçe Vaizimiz Dündar KARKUŞ, Efeler İlçe Müftülüğü Dükkan Önü Camii İmam Hatibi Taner COŞKUN, Emir Sultan Camii İmam Hatibi Ahmet Vehbi SEZGİN ve İncirliova Yeni Camii Müezzin Kayyımı Seyyit Ahmet KAYA tarafından personelimize yönelik Yaz Kur'an Kursları eğitim semineri verildi.

Seminerden sonra Aydın İl Emniyet Müdürlüğünden gelen personel tarafından din görevlilerimize narko yetişkin eğitim semineri verildi.

Son olarak da İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli tarafından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konulu seminer verildi.