28.02.2020

DEĞERLERİMİZ VE AİLE İÇİ İLETİŞİM

Çine ilçe müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından ‘’Değerlerimiz ve Aile İçi İletişim’’ konulu seminer gerçekleştirildi. İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca sürdürülen ‘’Bilgi ve Değerler Bağlamında Aile’’ konulu proje kapsamında Hamitabat mahallesinde bulunan evde bakımı yapılan engelli, yaşlı, hasta ve yetimler ziyaret edildi. Bu ziyaretlerden sonra Çine Sosyal Hizmet Merkezi Uzmanı Mehmet Ali KARİPTAŞ’ ın konuşmacı olarak katıldığı ‘’Değerlerimiz ve Aile’’ konulu seminer gerçekleştirildi. 27 Şubat Perşembe günü saat 11:00’da Hacıemin Camii’nde yapılan seminere ilgi yoğundu. Seminerin açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Mehmet ATAY katılımcılara proje hakkında bilgi verdi. Ziyarete gidilen ailelerin sıcak ilgileri dolayısıyla kendilerine teşekkür etti. Daha sonra Sosyal Hizmet Uzmanı Mehmet Ali KARİPTAŞ ‘’Değerlerimiz ve Aile içi İletişim’’ konusunda doyurucu bilgiler verdi. KARİPTAŞ değerlerimize sahip çıkmamız gerektiğini belirterek, gelecek nesillerin değerlerine bağlı olarak yetiştirilmesi yanında, Yaşlı, Engelli bakımı vb. hizmetleri ifa ederken sağlıklı iletişimin kurulması ve aile içi huzurun tesisi hususunda yardımcı olacak önemli noktalara işaret etti. Program sonunda katılımcılar bu tür programların devam etmesi gerektiğini belirterek teşekkür ettiler.