03.10.2023

2023 YILI MEVLİDİ NEBİ - CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

2023 yılı Mevlidi Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası coşkulu bir şekilde icra edildi.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Yahya OFŞİN'in açılış konuşmasıyla devam etti. Efeler İlçe Müftülüğü Din Görevlilerinden Oluşan İlahi Ekibinin Musiki dinletisi icra edildi.

Misafir konuşmacı olarak katılan Aydın il Vaizi Salih AKCAN'ın konusmalarıyla devam etti. Akcan konuşmasında Peygamberimiz (SAV)'in İstikamet üzere nasıl bir duruş sergilediğini misalleriyle anlattı. Konuşmasının devamında Efendimizin örnekliğine her alanda ihtiyacımız olduğunu belirtti.

Program sonunda Akcan'a Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin KARABULUT tarafından çicek taktim edildi.

Belediye sosyal tesislerinde yapılan programa vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.