31.10.2023

ŞAMPİYONLUK

2023 yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle Aydın İl Müftülüğü tarafından Dostluk Turnuvası Düzenlendi. Düzenlenen Turnuvayı Çine İlçe Müftülüğü şampiyon olarak tamamladı.

İl Müftüsü Hasan GÜNEŞ, 13 takımın katıldığı turnuvanın finalistleri Koçarlı Müftülüğü ile Çine Müftülüğü takımları arasında oynanan final maçını takip ederek sporcuların heyecanına ortak oldu.

Müftü GÜNEŞ karşılaşma sonunda şampiyonluğu elde eden takıma şampiyonluk kupasını verdi.

Şampiyon takımı tebrik  eden İl Müftüsü GÜNEŞ, " Turnuvaya katılan 13 takımı tebrik ediyor, hocalarımıza ve koordinetörlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerini kaydetti.

Program sonunda dereceye giren takımlara kupa, madalya ve hediyeleri takdim edildi.

Turnuvada, Çine Müftülüğü takımı şampiyon, Koçarlı Müftülüğü takımı ikinci, Kuşadası Müftülüğü takımı üçüncü oldu.