13.03.2020

İYİLİK HAFTASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

09 -14 Mart ayı 2020 tarihleri arası Diyanet işleri başkanlığımız tarafından 'İYİLİK HAFTASI' olarak kutlanmaktadır.Bu vesile ile Didim ilçe müftülüğümüzde toplumumuzun bir çok alanında iyilikleri ve hayırseverlikleri ile öne çıkmış 16 güzel insana 12.03.2020 tarihinde 15:00 da Didim  müftülüğü gençlik merkezimizde ilçe kaymakamımız Mehmet TÜRKÖZ,Cumhuriyet başsavcısı ve daire amirlerinin katılımı ile plaket takdimi  yapılmıştır.

İlçe müftümüz açılış konuşmasında özetle 'bugüne kadar halkımıza ,müftülüğümüze bağlı cami,kuran kursu ve gençlik merkezimize yapmış olduğunuz değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür eder,bundan sonraki yaşantınızda sağlık ve mutluluklar dilerim'dedi.

İlçe kaymakamımız Mehmet TÜRKÖZ plaket takdiminde yaptığı konuşmada 'Didim halkı çok cömerttir.içinde bulunduğumuz bu cami hayırsever halkımızın yardımlarıyla yapılmıştır.İyiki varsınız iyiki geldiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'dedi. Program sonunda plaket takdimi yapıldı.