17.05.2023

Aylık Mutat Toplantımıza İlçe Kaymakamımız Can Kazım KURUCA İştirak Etti

16 Mayıs Salı günü Didim Müftülüğü personeliyle mutat aylık toplantımızı gerçekleştirdik. İlce Müftümüz Hasan Hüseyin SUSAM selamlama konuşması yaparak personele depremzelere yapmış oldukları hizmetlerden dolayı ve ramazan ayındaki çalismalarindan dolayı teşekkür etti. Ayrica tayinleri çıkan yunus Karataş hocamız ile VHKİ Ali Osman Sarıcan'a verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti. İl Müftumuz Hasan GÜNEŞ'te Didim'de olmaktan ve Didim Müftülügünün hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek tüm personele teşekkür etti. İlçe Kaymakamımız Sayın Can Kazım KURUCA ise konusmasinda toplantıya davet edilmekten son derece memnun kaldığını, müftülüğün hizmetlerinden kendisinin ve halkın son derece memnun olduğunu ifade etti. Tayini çıkan görevlilere de başarılar diliyorum dedi.