10.06.2024

Aytepe Cami’nde Kur’an Ziyafeti

Efeler İlçe Müftülüğü Aytepe Cami, düzenlenen restorasyonun ardından dualar ile hizmete açıldı.
Aytepe Cami İmam Hatibi Fatih Özkar’ın girişimleri ve hayırseverlerin destekleri ile kısa sürede yenilenen cami, Kur’an-ı Kerim ziyafeti ile cemaati ile buluştu.
 Kur’an-ı Kerimi güzel okuma Dünya birincisi Alpcan Çelik, Ezanı güzel okuma Türkiye birincisi Mustafa Alphayta ve Hacı Softaoğlu Cami Müeezin Kayyımı Tugay Özcan’; Kur’an-ı Kerim tilaveti, kaside ve ilahiler ile gönülleri mest etti.
Öğle Namazına müteakip düzenlen programda, Efeler İlçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz, Din Hizmetleri Şube Müdürü Adem Sakarya, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Müftüsü Yorulmaz’ın, Filistin'de katledilen Müslümanlar başta olmak üzere milletimiz ve memleketimizin bekası için canlarını yitiren aziz şehitlerimiz için dua yaptı.
Kur’an-ı Kerim ziyafeti programı, hatıra fotoğrafı ve ikramlar ile sona erdi.