08.11.2022

Efeler Karacaahmet Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu açıldı

Aydın Efeler İlçe Müftülüğünce Karacaahmet Camii bünyesinde hazırlanan 4-6 Yaş Kur'an Kursu törenle hizmete açıldı.

Karacaahmet Camii bünyesinde eğitim öğretime hazır hale getirilen 4-6 yaş kuran kursu törenle hizmete açıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programında konuşan İl Müftüsü Hasan Güneş, "Kur’an kurslarımızın açılışlarına hızla devam ediyoruz. Kurslarımızın sayısı kadar niteliklerini de arttırıyoruz. Açılan her kursta şevk ve gayretimizi tazeliyor, Cenabıhakk’ın buyurduğu üzere, tamamladığımızı her bir işin ardından yeni bir işe koyuluyoruz. Bu kursumuzda yetişecek evlatlarımız başta olmak üzere, Efeler ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kur’an kursunda aynı anda hem veliler ve hem de çocukları eğitim alabilecek.

Törene, İl Müftü yardımcıları Mehmet Atay ve Melek Sevindi, Efeler İlçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.