17.12.2019

İLÇE MÜFTÜMÜZ Recep ÇALIŞKAN VEFAT ETTİ

Germencik İlçe Müftümüz Recep ÇALIŞKAN Vefat Etti

Germencik İlçe Müftümüz Recep ÇALIŞKAN bir süredir tedavi gördüğü Söke Devlet Hastanesinde 16.12.2019 tarihinde vefat etmiştir.

Hocamıza Allahtan rahmet ailesine ve dostlarına başsağlığı dileriz.

Recep ÇALIŞKAN Kimdir?

05.09.1955 tarihinde Kütahya ili Simav İlçesi Yağıllar köyünde doğdu. İlkokulu ve hafızlığımı köyünde tamamladı. Manisa Demirci İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu. Suudi Arabistan Mekke-i Mükerreme’de Umm Al-Qura üniversitesi 3 yıllık Lügat Enstitüsünde okudu. Aynı üniversitede İslami Araştırmalar ve İslam Hukuku Fakültesinden mezun oldu.

İzmir merkezde İmamlık, İzmir İl Müftülüğünde Memurluk, Sırasıyla Vaizlik Çanakkale Bozcada İlçe Müftüsü, Ezine İlçe Müftüsü ve Denizli Honaz İlçe Müftüsü olarak görev yaptı.

Son olarak 04/04/2017 tarihinden itibaren Germencik İlçe Müftüsü olarak atandı.

Evli ve üç çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça bilmektedir.