26.07.2022

GERMENCİK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ YAZ KUR’AN KURSLARI BİLGİ YARIŞMASI

İlçemiz Şeyh Mehmet Cami Yaz Kur’an Kursunda, kursumuzun geride kalan dört haftasının değerlendirmesi niteliğinde bilgi yarışması yapıldı.

İlkokul ve ortaokul-lise grubu olarak iki kategoride yapılan, dört haftalık eğitimlerinin değerlendirmesinin yapıldığı, sınavda öğrencilerimiz ter döktü.

Kategorilerinde dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği yarışmaya İlçe Müftü Vekilimiz Adem KARACA’da nezaret etti.

Müftü Vekili Adem KARACA; Her ne kadar format gereği verdiğiniz cevaplara göre derecelendirme yapmak zorunda olsak da hepiniz gönüllerimizin birincisisiniz diyerek bütün öğrencilere ve öğrencilerin yetiştirilmesinde katkısı olan Şeyh Mehmet Cami İmam Hatibi Gazanfer ARSLAN ve geçici olarak Yaz Kur'an Kursunda görev yapan Senanur ÇELİK hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür edip kendilerini tebrik etti.