19.03.2019

LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASINDA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE ŞİİRİNİ EZBERE OKUMA YARIŞMASI YAPILDI.

İLÇEMİZ İSE ÖĞRENCİLERİ ARASINDA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE ŞİİRİNİ EZBERE OKUMA YARIŞMASI YAPILDI.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi” münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz koordinesinde İncirliova Spor Lisesinde Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un “Çanakkale Şehitlerine Şiirini Ezbere Okuma Yarışması” yapıldı.
      Yarışmada birinci Ahmet ÇALLIOĞLU Çok Programlı Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Sabri ŞEKER, ikinci Acarlar Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Melike TÜRKOĞLU ve üçüncü Ahmet ÇALLIOĞLU Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Berivan ERMİNİN oldu.
       İlçe Müftümüz Kazım AŞLIK ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÇALIŞKAN ile yarışmayı kazanan öğrencilere hediyelerini takdim eden Sayın Kaymamamız Ediz SÜRÜCÜ; dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve programda emeği geçenlere teşekkür etti.