16.03.2022

Şiir ve Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni

Karacasu İlçe Müftülüğü tarafından "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" etkinlikleri kapsamında devletin bekası, milletin huzuru için iman dolu göğüsleriyle Çanakkale'yi geçilmez kılan, Anadolu'daki Milli Mücadele'nin meşalesini ateşleyen şehitlerimizin kutlu mücadelesini diri tutmak amacıyla Lise öğrencileri arasında "Çanakkale Ruhu" adlı şiir yazma yarışması ve

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Âkif ERSOY'u Anma Günü" etkinlikleri kapsamında Kurtuluş Savaşı'nın amacını ve ruhunu, milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklâl Şairimiz'in dizelerinde hissettiğimiz milli ve manevi ruhu yansıtmak ve yaşatmak maksadıyla Ortaokul öğrencileri arasında "Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet" adlı kompozisyon yazma yarışması düzenlendi.
                  Düzenlenen yarışmada şiir dalında:

İmam-Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencisi Aydın Eren SARIDAYI 1.

İmam-Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencisi Hanifenur CEYLAN 2.

Kırçiçeği Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Hilal DİNDAROĞLU 3. oldu.

Kompozisyon dalında ise:

Yaykın Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Eylül Yaren KOÇOĞLU 1.

Karacasu İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Yunus Emre YILMAZ 2.

Karacasu İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Feyza YILMAZ ise 3. oldu

dereceye giren öğrencilere İlçe Müftüsü Bayram YILMAZ tarafından ödülleri takdim edildi.