27.08.2022

YAZ KUR'AN KURSLARI KAPANIŞ PROGRAMI

Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl (2022) yurt genelindeki 90 bini aşkın cami ve Kur’an kursunda düzenlenen Yaz Kur'an Kurslarının sona ermesi vesilesi ile İlçemiz merkezinde bulunan  Hacı Ali Ağa Camiinde 25.08.2022 tarihinde Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı gerçekleştirildi.

Yaz döneminde yoğun bir ilgiyle başlayan Yaz Kuran Kurslarımızda çocuklarımıza milli ve manevi değerlerin aktarılmasının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde gerçekleştirildi.

Yaz Kur'an Kursları "Kapanış Programında  kursa katılan öğrencilere belge takdim eden İlçe Müftüsü Bayram YILMAZ, "Dinini ve Kur'anını öğrensin diye çocuklarını büyük bir içtenlik ve beklentiyle Camilere ve Kur'an kurslarına gönderen ailelere teşekkür ederken; okulların kapanmasıyla  tatilin tadını çıkarmak varken, uzun yaz günlerinde bu beklentilerini bir tarafa bırakıp camilere doluşan çocukların hediyelerin en iyisine ve övgülerin en yücesine layıktır." dedi