Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Miraç Kandili münasebetiyle İlçeMüftü V. Muhammed ULAŞ Tekeler Mahallesini ziyaret etti. Öğle namazını Tekeler Mah. Merkez Camide kıldıran Muhammed ULAŞ, namaz sonrası cemaatle Miraç Kandili hakkında sohbet etti.
Detay

İlçeMüftü V. Muhammed ULAŞ Tekeler Mh. Yukarı Camii İmam Hatibi ile Tekeler Mahallesi esnaf ve vatandaşlarının Miraç Kandillerini tebrik ederek, Diyanet İşleri Başkanlığımızın dergilerinden hediye etti.
Detay

İlçemiz Müftülüğü personel aylık mutad toplantısı bugün İlçemiz Demircidere Camiinde İlçe Müftü Vekilimiz Sayın Yahya OFŞİN başkanlığında, İlçe Vaizimiz Muhammed ULAŞ, Daire Personelimiz, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımların katılımlarıyla gerçekleşti.
Detay

Hacı Adaylarımıza İlçe Müftümüz İbrahim SEZGİN, Kur'an Kursu Öğreticisi Hicran AVŞAR ile Sağlık görevlisi Özkan TÜRKMEN tarafından İlçemiz Kaymakamlık toplantı Salonunda "Hac Eğitim Semineri" Düzenlendi.
Detay

2023 yılı haccı için ek kayıt sıranızın gelip gelmediğini Genel Müdürlüğümüzün; https://hac.gov.tr/HacDurumSorgulama/HacDurumSorgulama.aspx web adresinden sorgulayabilirsiniz.