24.12.2016

"Halep'te İnsanlık Ölmesin" Yardım Kampanyası

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı öncülüğünde gerçekleştirilen ve bazı sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği Halep’teki mazlumlar ve mağdurlar için “Halep’te İnsanlık Ölmesin” sloganıyla başlatılan kampanyaya Karpuzlu İlçe Müftülüğü ve TDV Karpuzlu Şubesince 23 Aralık Cuma günü toplanan yardım ile başlatılıyor.

Bu itibarla aşağıda belirtilen hesap numaralarına hayırsever vatandaşlarımız istedikleri miktarlarda para yatırabilirler. Ayrıca kampanyaya nakdi olarak elden yardım etmek isteyen vatandaşlarımız da Cami görevlilerine, Kur’an Kursu öğreticilerine ya da İl-İlçe Müftülüklerine gelerek makbuz karşılığında yardım edebilirler.

Bu kampanyamıza yönelik 20 Aralık 2016 tarihinde Diyanet Vakfı Karpuzlu şubesinde toplantı salonunda tüm din görevlileri ile birlikte bu kampanya ile ilgili neler yapılabileceği hususunda toplantı yapıldı. Din görevlileri yapacakları çalışmalar ile Karpuzlu'lu vatandaşlarımızın da bu kampanyaya katılımını sağlayacaklarını ifade ettiler.

İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Karpuzlu Şubesi olarak yardım kampanyamız 04 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecektir.

Elden nakdi yardım miktarları:

1 battaniye için 25 TL

50 kg bir çuval un için 55 TL

Gıda yardım paketi için 50 TL

Türkiye Diyanet Vakfı Karpuzlu Şubesi

HALEP’TE İNSANLIK ÖLMESİN

Yardım Kampanyası Hesap Numaraları

BANKA

ŞUBE

IBAN NO

T.C. ZİRAAT BANKASI

KARPUZLU ŞUBESİ

TR 35 0001 0016 6000 0019755470

Ayrıca Aydın Bey Camii önünde Türkiye Diyanet Vakfı, Hayrât Vakfı ve İHH Vakfı temsilcileri de 23 Aralık 2016 Cuma gününden 04 Ocak Çarşamba gününe kadar gelen  Nakdi ve ayni yardımlar için hazır bulunacaklardır. İl genelinde toplanan yardımlar 08 Ocak 2016 Pazar günü Aydın Bey Camii önünden yapılacak program ile gönderilecektir. Halep yardımları için tüm halkımızın duyarlı olmasını bekliyoruz.