28.07.2020

İLÇE KAYMAKAMIMIZ EKREM ENDER ERGÜN'DEN TÜRKİYE DİYANET VAKFINA KURBAN BAĞIŞI

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan 2020 Yılı Vekaleten Kurban Kesim Organizasyonu’na İlçe Kaymakamımız Sayın Ekrem Ender ERGÜN katıldı.

Karpuzlu Kaymakamımız Sayın Ekrem Ender ERGÜN Türkiye Diyanet Vakfının, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürdüğü vekaletle kurban organizasyonu kapsamında kurban vekaletini, Türkiye Diyanet Vakfı Karpuzlu Şubesine verdi.

İlçe Müftümüz Himmet METİN’den Türkiye Diyanet Vakfı 2020 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu hakkında bilgi alan Kaymakamımız Ekrem Ender ERGÜN, Türkiye Diyanet Vakfının vekaletle kurban organizasyonuna destek olmak amacıyla, Türkiye Diyanet Vakfı Karpuzlu Şubemize kurban bağışında bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı Karpuzlu Şubesi Başkanı ve İlçe Müftümüz Himmet METİN, Kaymakamımız Ekrem Ender ERGÜN’e teşekkür etti.