06.07.2018

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ, CEMAATLE NAMAZ KILAN ÇOCUKLARI ÖDÜLLENDİRECEK

İlçe Müftülüğümüz Cemaatle Namaz Kılan Çocukları Ödüllendirecek

Koçarlı ilçe genelinde düzenlenen yarışma çerçevesinde 3 Temmuz-11 Ağustos 2018 tarihleri arasında 40 gün boyunca en çok camiye gelen ve en çok puan toplayan 77 öğrenci çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek. “Camiye Gidiyorum, Sevap ve Puanlarımı Topluyorum” isimli yarışmada Yaz Kur’an Kursları’na katılan öğrencilerin cemaatle namaz kılma alışkanlığının yanında çeşitli kazanımlar elde etmeleri amaçlanıyor. Bu kapsamda cemaatle namaz kılmaya gelen çocuklara 40 gün boyunca “cemaatle namaz kılmanın önemi, merhamet, doğruluk, selamlaşma, karşılıklı saygı, nezaket, hediyeleşme, sadaka” gibi 40 ayrı konuda bilgiler verilecek ve çeşitli sosyal etkinlikler düzenlenecek. Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri Yaz Kur’an Kursları sonunda gerçekleştirilecek olan “Kurs Bitirme Programı”nda verilecek.